Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ KORONAVİRÜS (COVID-19) SÜRECİNDE ÖĞRENCİLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak Koronavirüsle (covid-19) mücadele sürecinde sizin yanınızdayız.

Bandırma'da yaşayan tüm uluslararası öğrencilerimiz "Gıda, Temizlik ve Giyim" ihtiyacı duymaları halinde Üniversitemize kişisel bilgilerini (isim, adres, telefon) ileterek başvurabilir. Koronavirüsle mücadele sürecinde Üniversitemizden destek almak isteyen öğrencilerimiz, “iro@bandirma.edu.tr” mail adresine yazabilir veya Dış İlişkiler Koordinatörümüz Öğr. Gör. Ömer İnan'a mail ya da mesaj yolu ile ulaşabilir.

Bu süreçte, kişisel dezenfektasyonumuza önem verelim, insanlarla temastan kaçınalım ve evlerimizde izole olalım.

Sağlık ve afiyet içeresinde yeniden bir araya gelebilme temennisiyle, sağlıcakla kalın.

EvdeKalBANÜ

Prof. Dr. Süleyman Özdemir