Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2020

BANÜ TÖMER SEVİYE TESPİT VE SERTİFİKA SINAVI / TURKISH LANGUAGE PLACEMENT AND CERTIFICATE EXAM

Sınav ücretsizdir. Sınava girmek isteyen öğrencilerin Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne müracaat ederek sınav kaydını yapmaları gerekmektedir. Sınav salonları ile ilgili bilgi daha sonra paylaşılacaktır.

On Friday, January 10th, at 10.00, Turkish Language Placement and Certificate Exam  will be held for Foreign Students. The exam is free. Students wishing to take the exam should apply to the International Relations Office. Information about the exam rooms will be shared later.

Sınav Başvuru Tarihi / Days of Application: 25/12/2019-07/01/2020

Sınav Başvuru Yeri / Apply to: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü

NOT: Üniversitemizde eğitim gören tüm yabancı uyruklu öğrenciler sınava başvuru yapabilirler. / All the international students of Bandırma Onyedi Eylül University may take this exam.