Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2019

ÜNİVERSİTEMİZ GÜNEY AFRİKA YÜKSEKÖĞRETİM ZİRVESİNE KATILDI

Üniversitemiz, Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da 19-20 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Güney Afrika Zirvesi'ne katıldı. Dünyanın birçok bölgesinden üniversitelerin ve öğrenci temsilcilerinin katıldığı zirvede üniversitemize yoğun ilgi gösterildi.

Uluslararasılaşma stratejimiz doğrultusunda katılım gösterdiğimiz bu zirvede Uluslararası ikili anlaşmalar ve yabancı öğrenci alımı konularında verimli bir program gerçekleştirildi. Polonya "University of Information Technology and Management", "The West Pomeranian Business School" ve "Vistula University" ; Gürcistan "Akaki Tsereteli State University"; Morityus  "University of Mauritius"; Hindistan " Vishwakarma University" üniversiteleri ile öğrenci değişim programları noktasında anlaşmalar yapıldı.