Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2022

BANÜ YÖS 2022 YERLEŞİM PLANI VE GİRİŞ BELGESİ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 2022-2023 akademik yılında yurtdışından veya yabancı uyruklu öğrenci alım sürecinde değerlendirmeye alınmak üzere Bandırma ve İstanbul Merkezlerinde eş zamanlı olarak yapılacak olan "Yabancı Öğrenci Sınavı" (BANÜYÖS 2022) sınav yeri aşağıdaki gibidir. Sınav giriş belgesi için tıklayınız     Sınav giriş belgesine erişim için başvuruda kullanmış olduğunuz mail ile giriş yapmanız gerekmektedir.

SINAVA BANDIRMA'DA GİRECEK OLANLAR İÇİN SINAV YERİ BİLGİSİ : Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Kampüs AMFİ 2 - AMFİ 3 Saat:15.00

SINAVA İSTANBUL'DA GİRECEK OLANLAR İÇİN SINAV YERİ BİLGİSİ: İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Vezneciler, Fatih/İstanbul  Engin Arık Amfisi, Fahir Yeniçay Amfisi, Ali Rıza Berkem Dershanesi  Saat:15.00